Virtuaalimessut: usein kysytyt kysymykset

Taikalyhdyn virtuaalimessut koostuvat pelimoottorin läpi ajetuista 3D -mallinnoksista. Toisin sanoen jäljitämme fyysisen maailman messut juuri sellaisinaan, kuin ne olisivat fyysisessäkin maailmassa. Digitaalisuus ja järjestelmämme opensource -tyyppinen koodi antaa myös rajattomat mahdollisuudet laajempaan sisällön esittelyyn

Silloin kun haluat, ja juuri niin pitkään kuin haluat.

Eipäs. Taikalyhdyn virtuaalimessujen ytimessä on vuorovaikutus kävijän ja näytteilleasettajan välillä sekä reaaliajassa toimiva sisältö.

Kyllä. Linkitettävät etäyhteyspalvelut toimivat reaaliajassa. Tämän lisäksi voimme aktivoida osastollenne jokaiselle kävijälle ja myyjälle omat avatarit tai yleisen näkymän sisään rakennetun tekstichatin. 

Lisäksi voimme lisätä 2D -mallin henkilöstöstänne suoraan osastolle.

Kyllä vain! Mikäli demoattava palvelu on digitaalinen ja haluatte esitellä sitä jakamalla näyttönne, onnistuu tämä helpoiten joko jakamalla näyttönne etäyhteyspalvelun (Teams, Zoom, Skype, Meet…) tai Youtuben live streamin kautta. Tämän jälkeen pystymme linkittämään esityksenne suoraan osastollenne. Mikäli taas haluatte esitellä jo ennalta nauhoitettua videota, on näppärintä linkittää tämä joko suoraan screenille tai Youtube -tallenteena hot spotin taakse.

Enemmän aiheesta ao. videoissa.

Perinteisten valmisrakenneosastojen lisäksi olemme valmistelleet muutamia helposti tarpeeseen kustomoitavia konseptiosastoja twistillä. Niitä pääset tarkastelemaan mm. täällä: https://taikalyhty.fi/tuote-osasto/messuosastot/virtuaalimessut/

Mikäli näistä ei löydy mieleistä, tarjoamme juuri teille räätälöityä yksilöllistä ja erottuvaa osastodesignin toteutuspalvelua.

Kerran toteutettu design on helposti istutettavissa myös kaikkiin tuleviin Taikalyhdyn virtuaalitapahtumiin.

Hot Spot on erikseen määritelty kohde, jota klikkaamalla messuvieraat pääsevät siirtymään ennalta määritetyn sisällön pariin. Esimerkiksi klikkaamalla karttaneulalla merkittyä Hot Spot -palloa, aukeaa messuvieraan näytölle Google Maps -kartta, joka osoittaa yrityksen toimipisteen sijainnin.

Hot Spot voi olla esimerkiksi yo. videoissa esiintyvä ”pallura” tai ihan mikä tahansa objekti / video / kuva / logo…

Tärkeintä on valita asia, jota kävijä varmasti ymmärtää klikata.

Kyllä. Esimerkiksi pdf -tiedosto on helppo liittää osastolle hot spotin taakse. Kts. yllä oleva video ”Hot Spotit”

Joko etäyhteyspalveluiden (Teams, Whatsapp, Meet, Discord…) tai integroidun tekstichatin (kts. ao. video) välityksellä. 

Pian saatavissa myös kahdenkeskinen puhechat.

Hot Spotiin on mahdollista lisätä kenttä, johon kävijä täyttää tietonsa tai jossa hän pyytää erillistä tuote-esittelyä / tapaamista. 

Kävijädatan analytiikka myös mahdollista GDPR -säädösten raameissa.

Lost Password