Kestävää kehitystä

Kalusteet ja osastomateriaalit pyritään valitsemaan pitkäikäisyyden mukaan. Vanhimmat messurakenteemme on hankittu yrityksen aamuhämärissä vuonna 1990. Suosimme materiaaleja, jotka ovat kestäviä, monikäyttöisiä ja muokattavia. Kalusteet ja materiaalit pidetään puhtaina, mikä lisää niiden käyttöikää entisestään. Ohjeistamme myös asiakkaitamme huolehtimaan materiaaleista tarjoamalla tarpeen mukaan esimerkiksi erilaisia ripustuskoukkuja ja helposti poistettavaa teippiä. Rikkoutuneista osista, kuten seinälevyistä, pätkitään pienempiä paloja uuteen käyttöön. Roskiin päätyy minimimäärä materiaaleja, sillä meidän osaltamme loppuun jalostetut materiaalit kelpaavat yleensä jollekin muulle taholle käyttötarpeiksi. Tästä esimerkkinä yhteistyömme Toinen Elämä- yrityksen kanssa, jolle lahjoitamme käytettyjä materiaaleja, kuten mattoja, joista tehdään uusiotavaraa. Teippaamisesta ylijäävät teippijämät annetaan päiväkoteihin lasten askartelutarpeiksi. Se osa, mikä materiaaleista ei enää sovellu uusiokäyttöön, kierrätetään asianmukaisesti.

Siirrymme asteittain ympäristöystävällisempiin led-valaisimiin. Tämä tarkoittaa, ettei uusia halogeeni- tai hehkupolttimoita enää osteta, mutta jo olemassa olevat käytämme loppuun.Kuljetuskalustomme liikkeet suunnitellaan fiksusti, turhia kilometrejä välttäen. Autot pyritään mahdollisuuksien mukaan jättämään tapahtumapaikan läheisyyteen tapahtuman ajaksi. Tähtäämme pitkiin asiakassuhteisiin ja pyrimme kehittymään asiakkaan toiveiden mukaan. Jokainen uusi osasto säilytetään automaattisesti vuoden ajan, ennenkuin materiaalit laitetaan kiertoon. Kasvatamme osaston elinikää päivittämällä sitä: säilytetään se osa, mikä toimi, ja uusitaan se, mikä ei. Pienilläkin muutoksilla voidaan tehdä suuria eroja. Ammattimainen ja asiakaslähtöinen suunnittelu auttaa kestävän, mutta muokkailtavan osaston toteuttamisessa.

Ja omista pidetään tietysti huolta: henkilökunnan hyvinvoinnista huolehditaan mm. Diacorin terveyspalveluin sekä virkistys- ja koulutuspäivillä.