Etusivu1

Taikalyhty Osakeyhtiö (vuodesta 1987) on messu- ja näyttelypalveluiden tavaratalo/puuhamaa. Halumme on tehdä sellaisia toteutuksia, joista nauttivat sekä asiakkaamme että me itse. Pyrimme laatua unohtamatta edullisiin ja kestävää kehitystä tukeviin ratkaisuihin.

Fyysinen

Virtuaalinen

Kourallinen messutähtiä

Osaavat messutekijät palveluksessanne! Kaikki suunnittelusta rakentamiseen.

Kuuntelemme, kerromme ja ratkaisemme.

1200 m2
MESSUTAIKAA

Toimitilamme Helsingin Suvilahdessa sisältää aarteita jokaiselle Messu Jonesille.

Tule käymään ja katsotaan yhdessä.

30 VUOTTA
HYVIÄ NEUVOJA

Tapahtumien maailmassa hyvät neuvot ovat usein kalliita. Meiltä saat ne ilmaiseksi!

Meitä kiinnostavat yksilölliset tarpeesi.

Metriseinää tai designia. Taikalyhdyltä kaikki messuihin liittyvä näppärästi yhdestä paikasta.

Vuosittain toteutamme yli 80 design messuosastoa ja rakennamme 8-10 keskikokoista messutapahtumaa. Hallitsemme sekä pienet että suuret tilatoteutukset. Autamme liikkeelle messupaikan varauksesta, messuilmeen suunnitteluun. Toimitamme osastosi ”avaimet käteen” tai teemme vain osan kokonaisuudesta. Tekijöillämme on kasvot ja palvelumme on aina henkilökohtaista.

Hallitsemme kumppaneidemme kanssa myös graafiset toteutukset: kampanjakokonaisuudet, julisteet, esitteet, kirjankannet. Ja digitalisoinnin retkille löytyvät reilut eväät. Eikä unohdeta 3D-suunnitteluakaan. Palveluvalikoimassamme myös valo- ja videokuvaus.

Konttorimme/pajamme Helsingin Sörnäisissä (rantatien päässä, Voimalaa vastapäätä) on uniikki messuseikkailuiden monitoimitila. Tervetuloa tutustumaan!

Malliesimerkki urakoimastamme tapahtumasta:

Sosiaali- ja Terveydenhuollon ATK-päivät 2018, Jyväskylän Paviljonki